Vi söker personal

Umeå Hamn AB är ett helägt kommunalt bolag som äger och förvaltar
hamnanläggningarna i Holmsund. F.n. projekteras och genomförs investeringar för 1.4 miljarder kronor under perioden till 2024.

Sedan 2015 är driften av hamnverksamheterna i Umeå och Vasa överlåtna till Kvarkenhamnar AB som till lika delar ägs av Vasa Stad och Umeå Hamn AB.

För verksamheten i Holmsund söker vi nu nya medarbetare. I hamnen prioriterar vi säkerheten högt och kommer därför att genomföra säkerhetsprövning som ett led i rekryteringen.


FÖRVALTARE / FASTIGHETSCHEF

Vi söker Dig som har flera års erfarenhet av såväl fastighetsförvaltning som av övriga anläggningar.

I Dina uppgifter ingår att genom kontinuerliga besiktningar av hamnens infrastruktur samt fastigheter svara för att underhåll genomförs på dessa anläggningar enligt gällande föreskrifter samt på ett sådant sätt att våra egna verksamheter och våra olika hyresgäster och arrendatorer inte får bekymmer i den dagliga verksamheten.

Har Du kunskap om offentlig upphandling är detta en fördel eftersom en stor del av de åtgärder som skall utföras fordrar upphandling av specialkunskaper för spårunderhåll på järnvägsanläggningen, dykningsarbeten för kajunderhåll o.s.v.

Som person är Du ansvarsfull, noggrann och ser lösningar istället för problem.
Du tycker om att arbeta i team men ser heller inga problem med att arbeta självständigt.


Som person är Du lyhörd och tydlig i att kommunicera. Du har ett stort mått av social kompetens och har ett prestigelöst förhållningssätt.

Din ansökan/intresseanmälan som gärna får innehålla referenser och beskrivning av tidigare arbetsuppgifter vill vi ha under adress Bertil Hammarstedt, Umeå Hamn AB, 903 47 Umeå eller till bertil.hammarstedt@umea.se senast den 7 januari 2020

Har du frågor om befattningen kan Du ringa Bertil Hammarstedt 070/675 68 60

TEKNIKER

Vår hamningenjör Viktoria Larsson arbetar fortsättningsvis med hamnens framtida utveckling med inriktning mot miljö-och säkerhetsfrågor både när det gäller kommande ansökan om vattendomar och det utökade verksamhetstillstånd som krävs för att svara upp bl.a. mot de möjligheter som SCA:s kommande investeringar i Obbola innebär för hamnen.

Vi söker Dig som har erfarenhet av och intresse för nedanstående arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter

I Ditt arbete kommer du att identifiera och tillsammans med fastighetschefen planera underhållsarbetet för hamnens olika fastigheter. Hamnen äger och underhåller områdets VA- och oljeavskiljarsystem och en del av arbetsuppgifterna kan komma att ligga inom VA-området. Du kommer därtill att arbeta med brandskydd och arbetsmiljö. Hamnen är en spännande arbetsplats som innefattar många olika typer av verksamheter. Därför kommer arbetet att variera mycket och man får hugga i där det behövs.

Vem söker vi?

Vi söker en tekniker som har lägst gymnasieutbildning och gärna en vidareutbildning med teknisk inriktning. Det är meriterande om Du har en bred och varierad erfarenhet inom olika typer av fastighetsskötsel samt erfarenhet av mer administrativa uppgifter såsom systematiskt arbetsmiljöarbete och systematiskt brandskyddsarbete.

Vi lägger stor vikt vid att Du är flexibel och har lätt för att själv ta initiativ. Det är bra om Du som person trivs både med att arbeta självständigt såväl som att samarbeta i ett team. Det krävs att Du är lösningsorienterad och att Du gillar att lära dig nya uppgifter. Tjänsten kräver B-körkort samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid att hitta rätt person som är villig att lära och utvecklas tillsammans med oss i hamnen! Har Du frågor om befattningen kan Du ringa Viktoria Larsson tel. 090-163289 eller mobil 070-617 32 89

Din ansökan/intresseanmälan vill vi ha senast den 7 januari 2020 under adress: Teijo Seppelin, Umeå hamn 8, 913 32 Holmsund eller via mejl till teijo.seppelin@kvarkenports.com